Om Find-date

Find-date er en nyopstartet datingportal med hovedsæde i Århus. Hos Find-date brænder vi for kærligheden. Vi samler alle Danmarks bedste datingsider ét sted og anmelder og vurderer dem sådan, at vores brugere finder den datingside, der passer bedst til ham/hende.


Mission

Vi er en datingportal, der gør det nemmere for vores brugere at finde kærligheden. Vi bestræber os på at gøre datinglivet mindre kompliceret og mere lige til. Dette gør vi ved at samle Danmarks bedste datingsider ét sted sammen med brugbare anmeldelser og ikke mindst artikler om datinglivet generelt.

Vision

Hos Find-date er vi dedikeret til at fortsætte og forbedre vores indsats for at give vores brugere den bedste datingoplevelse. Vi bestræber os efter at vokse og udvide vores datingportal sådan, at vi kommer til at fungere som et datingunivers. Derudover stræber vi også efter at udvide og øge vores koncept på nye markeder i norden.

Vores værdier

  • Brugerne i centrum
    Vores brugere er kernen i alt, hvad vi gør. Vi ved hvor svært det kan være at finde kærligheden. Derfor har vi samlet Danmarks bedste datingsider og dernæst anmeldt og vurderet dem sådan, at vores brugere får nemmere ved at finde det rette match, som måske kan blive deres livs kærlighed.
  • Inspirerende
    Vi går op i at skabe et inspirerende datingunivers, som hjælper vores brugere med at finde kærligheden. Derfor har vi også udarbejdet en række artikler, som er med til at guide og rådgive vores brugere i jagten på kærligheden.
  • Passionerede
    Hos Find-date er passion vores nøgleord. Passion og dedikation er det, der ligger bag Find-date og det, som driver vores koncept.