Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på et udvalg af ofte stillede spørgsmål vedr. online dating. Kan du ikke finde det spørgsmål, du leder efter? - Så send os endelig en mail og vi vil forsøge at rådgive dig bedst muligt.


Hvorfor vælge online dating?

Online dating åbner op for en helt ny verden, som gør det muligt at møde en masse nye mennesker. Er du ved at være træt af de mange opgivende byture, eller ved du ikke hvor du fysisk skal finde kærligheden? - så er online dating absolut et oplagt valg for dig. Online dating kan hjælpe dig med at finde lige præcis det, du søger.

Hvordan ved jeg, hvilken datingside jeg skal vælge?

Inden du vælger en datingside, er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du vil. Derfor bør du stille dig selv spørgsmålet, om hvad det er du leder efter i en mulig partner. Leder du efter noget seriøst eller måske en affære, så bør du vælge en datingside, der passer til netop dine ønsker. Se også vores anmeldelser for yderligere rådgivning.

Hvordan ved jeg, om online dating er sikkert?

Når man taler om sikker online dating, er der to aspekter, man skal være opmærksom på:
1) Sikkerhed af personlige data
2) Personlig sikkerhed

Sikkerhed af dine personlige data er et særdeles vigtigt aspekt, når det kommer til online dating. Med det mener vi, at du skal være opmærksom når du opretter dig på div. Datingsider. Sørg for at læse den pågældende datingsides betingelser og vilkår godt i gennem inden du registrerer dig. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, bør du ikke oprette dig og i stedet finde en anden datingside. Hvis du opretter dig på en side hvor betingelser og vilkår ikke er angivet, ved du ikke hvad der sker med dine personlige oplysninger såsom e-mail, navn, betalingsoplysninger og lignende. De datingsider vi anbefaler på Find-date er dog helt sikre at anvende, da vi allerede har foretaget sikkerhedstjek af dem.

Hvad angår personlig sikkerhed omhandler det din egen personlige sikkerhed, når du dater online. Vær påpasselig og opmærksom når du ”møder” nye mennesker på datingsider. Online dating er i langt de fleste tilfælde meget sikkert, men alligevel skal man sørge for at bruge sin sunde fornuft og undgå at oplyse personlige og følsomme data såsom kontooplysninger o.lign. Samtidig hvis man støder på ubehagelige personer, skal man sørge for at bryde kontakten.

Affiliate marketing danmark